Ontdek Suriname

Vrijwilligerswerk in Suriname

Als je op zoek bent naar een unieke vrijwilligerservaring in een land met een rijke culturele diversiteit, prachtige tropische regenwouden en een warme gastvrijheid, dan is ons vrijwilligersprogramma in Suriname de perfecte keuze voor jou.

Over Suriname

Suriname, een verborgen juweel in Zuid-Amerika, staat bekend om zijn diverse bevolking, adembenemende natuurreservaten en levendige steden. Van de historische straten van Paramaribo, een UNESCO-werelderfgoed, tot de ongerepte jungle en de imposante rivieren, Suriname biedt een onvergetelijke mix van avontuur, cultuur en natuurlijke schoonheid.

Onze Programma's

Bij Vrijwillig Wereldwijd zijn we toegewijd aan het creëren van positieve verandering. Onze programma's in Suriname bieden vrijwilligers de kans om deel te nemen aan diverse projecten, zoals onderwijsprojecten, gezondheidszorgprojecten en milieubeschermingsprojecten. Elk project is ontworpen om een betekenisvolle impact te hebben op de lokale gemeenschappen en het milieu.

Hoe het werkt

Deelnemen aan ons vrijwilligersprogramma in Suriname is eenvoudig. Na het selecteren van het programma dat het beste bij je past, word je ondersteund door ons ervaren team, dat zorgt voor accommodatie, maaltijden en lokale begeleiding. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en een blijvende impact te hebben op de lokale gemeenschap.

Neem contact met ons op

Ben je klaar om deel te nemen aan ons vrijwilligersprogramma in Suriname? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. Samen kunnen we een positieve impact hebben en onvergetelijke ervaringen creëren!

Suriname

Video

 • Aline doet vrijwilligerswerk In Suriname
  Aline vrijwilliger in Suriname

  Ik ben ontzettend dankbaar voor deze mooie en leerzame ervaring op een plek waar vrijwilligers hard nodig zijn om de kinderen net dat extra beetje aandacht, hulp en liefde te geven.

 • Nijne vrijwilliger in Suriname foto met kinderen
  Vrijwilliger in Suriname

  Dus weet je het nog niet zeker, schrijf je in! Je maakt herinneringen en vrienden voor het leven. Gewoon doen ;)

 • Luna vrijwilliger in Suriname
  Luna vrijwilliger in Suriname

  Ik kan dit echt iedereen aanraden! Ik heb echt een geweldige tijd gehad! 

Waarom Suriname
#Nederlands
#Avontuur
#Cultuur
#ImpactSuriname
#Natuur

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page