Het Tussenjaar programma met InHolland

Het Tussenjaar programma in samenwerking met InHolland

Ben je van plan om een tussenjaar te nemen en op zoek naar een onvergetelijke ervaring? Dan zijn onze Tussenjaar Pakketten precies wat je nodig hebt! Wij bieden een unieke combinatie van coaching, buitenlandervaringen en vrijwilligerswerk in samenwerking met InHolland.

DiscoverU biedt jou de kans om gedurende tien intensieve weken jouw eigen pad te ontdekken. Samen met onze ervaren studiekeuzeadviseurs, gepassioneerde docenten en inspirerende medestudenten, ga je op een reis van zelfontdekking en persoonlijke groei.

Maar dat is nog niet alles. In samenwerking met Vrijwillig Wereldwijd, nemen we je ook mee op een vier weken durend avontuur naar het buitenland. Daar zul je niet alleen nieuwe culturen ontdekken, maar ook een verschil maken door middel van vrijwilligerswerk.

Van het bruisende stadsleven tot de rustige landschappen, van lokale tradities tot internationale vriendschappen, onze buitenlandse ervaring zal je wereld op zijn kop zetten en je perspectief verbreden.

Na deze onvergetelijke reis keer je terug voor een terugkomdag, waar je jouw ervaringen kunt delen, reflecteren op je groei en plannen kunt maken voor je toekomst.

Klaar om te ontdekken wie je bent en wat je wilt doen? Sluit je aan bij DiscoverU en laat ons je begeleiden op deze buitengewone reis naar zelfontdekking, avontuur en betekenisvolle verbindingen.

  • Thijs Vrijwilligerswerk Tanzania profiel foto
    Thijs

    Ik heb het onwijs naar m’n zin hier en ik kan het iedereen zeker aanraden om naar Tanzania te gaan. Het land is zo anders dan Nederland en dmv de projecten kun je iets aan de mensen hier leren en leer je ook van de mensen hier.

Waarom het DiscoverU Programma
#ZelfOntwikkeling
#InHolland
#DeJuisteKeuze
#Slim
#BuitenlandAvontuur
#Samenwerking

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page