Stage in het buitenland

Stage in het Buitenland

Stap uit je comfortzone, ontdek de wereld en maak een verschil met een stage bij Vrijwillig Wereldwijd!

Ben je op zoek naar een avontuurlijke en betekenisvolle ervaring? Wil je jezelf ontwikkelen, nieuwe culturen ontdekken en tegelijkertijd een positieve impact hebben op de wereld? Dan is een stage bij Vrijwillig Wereldwijd echt iets voor jou!

Onze stages bieden jou de kans om waardevolle ervaring op te doen in diverse sectoren, zoals onderwijs, gezondheidszorg, gemeenschapsontwikkeling, natuurbehoud en sociaal werk. Of je nu geïnteresseerd bent in het onderwijzen van kinderen in een afgelegen dorp, het assisteren van artsen in lokale klinieken, het bouwen van scholen of het beschermen van bedreigde diersoorten, wij hebben een stageplaats die perfect aansluit bij jouw interesses en vaardigheden.

Bovendien hebben wij voor veel stageplaatsen al een SBB-erkenning, en indien niet, kunnen we deze altijd aanvragen. Wij zorgen er altijd voor dat we aan de stage-eisen van jouw opleiding voldoen, zoals het hebben van een HBO-geschoolde coördinator die je begeleidt.

Als vrijwilliger bij Vrijwillig Wereldwijd krijg je de kans om nieuwe mensen te ontmoeten, je horizon te verbreden en jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Je wordt ondergedompeld in een andere cultuur, leert een nieuwe taal en draagt bij aan duurzame verandering.

Waar wacht je nog op? Pak deze kans, creëer herinneringen voor het leven en word de verandering die je wilt zien in de wereld. Meld je vandaag nog aan voor een stage bij Vrijwillig Wereldwijd en begin aan een onvergetelijk avontuur!”

 • Stephanie vrijwilliger Zanzibar profiel foto
  Stephanie

  Deze ervaring heeft mij op verschillende manieren rijker gemaakt, maar eenmaal terug in Nederland merk ik dat vooral het vermogen om te kunnen relativeren enorm waardevol is.

 • Jorren met andere vrijwilligers Java indonesie
  Jorren

  Koop vooral een ticket naar Indonesië en ga met Vrijwillig Wereldwijd want het is echt een super ervaring die je nooit meer zult vergeten en je hebt gegarandeerd een top tijd!

 • Tom Verhaegh vrijwilliger in Peru profiel foto
  Tom vrijwilliger in Peru

  Vrijwilligerswerk in Peru kan ik iedereen aanraden! Wat heb ik daar een geweldige tijd gehad. Vrijwillig Wereldwijd bedankt!

Waarom je Stage In Het Buitenland?
#Avontuur
#ZelfOntwikkeling
#SBB
#WereldwijdMogelijkheden

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page