Het betoverende Zanzibar

Vrijwilligerswerk op Zanzibar

Welkom bij Vrijwillig Wereldwijd! Ben je op zoek naar een unieke vrijwilligerservaring die je leven verrijkt terwijl je een positieve impact hebt op de lokale gemeenschap? Overweeg dan om deel te nemen aan ons vrijwilligersprogramma op het prachtige eiland Zanzibar.

Over Zanzibar

Zanzibar, een tropisch juweeltje voor de kust van Tanzania, staat bekend om zijn betoverende stranden, bruisende cultuur en warme gastvrijheid. Maar achter de toeristische pracht schuilt een gemeenschap die vaak hulp en ondersteuning nodig heeft op verschillende gebieden, van onderwijs tot gezondheidszorg en milieu-initiatieven.

Onze Programma's

Het project waar jij aan de slag gaat als vrijwilliger is het Zanzibar Center. Hier zal je werken met kinderen met speciale behoeften, zoals kinderen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking.  Op veel plekken in Oost Afrika denkt men dat gehandicapte kinderen bezeten zijn door de duivel en worden daardoor afgesloten van de buitenwereld. Vrijwilligers hebben samen met Ellen al gezorgd voor een stuk bewustwording bij veel gezinnen. 

Hoe het werkt

Het deelnemen aan ons vrijwilligersprogramma op Zanzibar is eenvoudig. Na het aanmelden en selecteren van het programma dat het beste bij je past, word je ondersteund door ons ervaren team, dat zorgt voor accommodatie, maaltijden en begeleiding ter plaatse. Je wordt ondergedompeld in de lokale cultuur en hebt de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren terwijl je samenwerkt met lokale gemeenschappen om positieve veranderingen teweeg te brengen.

Nieuwsgierig geworden? Plan nu jouw vrijblijvende afspraak online en ontdek hoe jij het verschil kunt maken op Zanzibar! 

Avontuurlijk Reisgroet,

Daan & Patricia

Zanzibar

Video

 • Kim Zanzibar profiel foto
  Kim

  Ik heb een ontzettend fijne, leuke en leerzame tijd gehad en ik zou het iedereen aanraden om dit ook te gaan doen!

 • Stephanie vrijwilliger Zanzibar profiel foto
  Stephanie

  Deze ervaring heeft mij op verschillende manieren rijker gemaakt, maar eenmaal terug in Nederland merk ik dat vooral het vermogen om te kunnen relativeren enorm waardevol is.

 • Romy vrijwilliger Zanzibar profiel foto!
  Romy

  Ik vond de begeleiding gedurende 5 weken echt heel fijn. Dus mijn advies als je twijfelt is gewoon doen!  Hoe mooi is het als je zo'n project kunt ondersteunen, want alle hulp is hard nodig. 

 • Vrijwilligerswerk Zanzibar profiel foto
  Dorien

  Met tranen in mijn ogen heb ik afscheid genomen en mijzelf de belofte gemaakt dat ik ooit nog eens terugkom op dit prachtige project.

Waarom Zanzibar
#ImpactZanzibar
#Avontuur
#Prachtigproject
#GeweldigEiland
#OntdekEenNieuweCultuur
#MakeMemories

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page