Het unieke Sumatra

Sumatra

Welkom bij Vrijwillig Wereldwijd! Als je op zoek bent naar een vrijwilligerservaring in een van 's werelds meest biodiverse regio's, omgeven door adembenemende natuurlijke schoonheid en een rijke cultuur, dan is ons vrijwilligersprogramma op Sumatra de perfecte keuze voor jou.

Over Sumatra

Sumatra, het op vijf na grootste eiland ter wereld, is een waar paradijs voor natuurliefhebbers. Met zijn uitgestrekte regenwouden, majestueuze vulkanen en unieke flora en fauna, biedt Sumatra een unieke kans om te werken aan natuurbescherming en gemeenschapsontwikkeling in een van 's werelds meest bijzondere omgevingen.

Onze Programma's

Bij Vrijwillig Wereldwijd zijn we toegewijd aan het creëren van positieve verandering. Onze programma's op Sumatra bieden vrijwilligers de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse projecten, zoals natuurbescherming, onderwijs, gemeenschapsontwikkeling en gezondheidszorg. Of je nu wilt helpen bij het behoud van bedreigde diersoorten, Engelse les wilt geven aan lokale gemeenschappen of juist een combinatie hiervan, wij hebben een programma dat aansluit bij jouw interesses en vaardigheden.

Hoe het werkt

Deelnemen aan ons vrijwilligersprogramma op Sumatra is eenvoudig. Na het selecteren van het programma dat het beste bij je past, word je ondersteund door ons ervaren team, dat zorgt voor accommodatie, maaltijden en lokale begeleiding. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en een blijvende impact te hebben op de lokale gemeenschap.

Neem contact met ons op

Ben je klaar om deel te nemen aan ons vrijwilligersprogramma op Sumatra? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. Samen kunnen we een positieve impact hebben en onvergetelijke ervaringen creëren!

Sumatra

Video

 • Manoe vrijwilliger in Sumatra met de kinderen
  Manou

  We werden hartelijk ontvangen en alles was in orde wanneer we toekwamen!

 • Indy vrijwilliger Sumatra combinatie project op het strand
  Indy vrijwilligerswerk Sumatra

  Ik zou dit project dan ook zeker aanraden omdat je veel leert over de cultuur, echt het gevoel hebt dat je iets kan bereiken!

 • Boré vrijwilliger Sumatra Orang Oetang project Bore
  Boré

  Wat een leuke, gezellige sfeer hangt daar zeg! En geloof me, orangutans zien verveeld nooit!

Waarom Sumatra
#Natuur
#Cultuur
#Wildlife
#Avontuur
#MaakVerschil
#MaakVriendenVoorHetLeven
#ImpactSumatra

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page