Het authentieke Guatemala

Guatemala

Als je op zoek bent naar een verrijkende vrijwilligerservaring in een land met een rijke cultuur, adembenemende natuur en vriendelijke mensen, dan is ons vrijwilligersprogramma in Guatemala de perfecte keuze voor jou.

Over Guatemala

Guatemala, het hart van de Maya-beschaving, staat bekend om zijn indrukwekkende ruïnes, weelderige regenwouden en kleurrijke steden. Van de charmante straten van Antigua tot de serene meren en vulkanen, Guatemala biedt een onvergetelijke mix van avontuur, cultuur en natuurlijke schoonheid.

Onze Programma's

Bij Vrijwillig Wereldwijd zijn we toegewijd aan het creëren van positieve verandering. Onze programma's in Guatemala bieden vrijwilligers de kans om deel te nemen aan diverse projecten, zoals:

 • Schildpaddenbescherming: Draag bij aan de bescherming en het behoud van zeeschildpadden aan de prachtige kust van Guatemala.
 • Onderwijs: Geef Engelse les aan lokale kinderen en help hen hun toekomst op te bouwen.
 • Tienermoeders: Ondersteun jonge moeders door middel van educatie en persoonlijke ontwikkeling, en help hen een betere toekomst op te bouwen.
 • Medische Zorg: Verleen medische zorg aan achtergestelde gemeenschappen en maak een verschil in het leven van velen.

Hoe het werkt

Deelnemen aan ons vrijwilligersprogramma in Guatemala is eenvoudig. Na het selecteren van het programma dat het beste bij je past, word je ondersteund door ons ervaren team, dat zorgt voor accommodatie, maaltijden en lokale begeleiding. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en een blijvende impact te hebben op de lokale gemeenschap.

Neem contact met ons op

Ben je klaar om deel te nemen aan ons vrijwilligersprogramma in Guatemala? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. Samen kunnen we een positieve impact hebben en onvergetelijke ervaringen creëren!

Guatemala

Video

 • Mijs vrijwilliger in Guatemala mooie foto kinderen in doos
  Mijs vrijwilliger in Guatemala

  Het heeft mij doen inzien hoeveel hulp er nodig is op ieder klein plekje op de wereld.

 • Anouk in Guatemala schildpad
  Anouk in Guatemala

  Als je in de juiste tijd gaat zie je bijna elke dag wel baby schildpadjes die je dan mag vrijlaten op het strand wat echt super schattig is!

 • Marleen vrijwilliger in Guatemala mooie foto
  Marleen in Guatamala

  Met name het vrijwilligerswerk ga ik missen!!!

Waarom Guatemala
#Avontuur
#ImpactGuatemala
#Natuur
#Cultuur
#MooieNatuur
#Wildlife
#Onderwijs

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page