Het prachtige Sri Lanka

Sri Lanka

Sri Lanka, het 'Parel van de Indische Oceaan', is een betoverend land dat bekend staat om zijn weelderige tropische landschappen, historische bezienswaardigheden en diverse culturen. Van de gouden stranden van de kust tot de weelderige groene heuvels van het binnenland, Sri Lanka biedt een onvergetelijke mix van natuurlijke pracht en culturele rijkdom.

Onze Programma's

Bij Vrijwillig Wereldwijd zijn we toegewijd aan het creëren van positieve verandering. Onze programma's in Sri Lanka bieden vrijwilligers de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse projecten, waaronder onderwijs, gemeenschapsontwikkeling, natuurbescherming en gezondheidszorg. Of je nu Engelse les wilt geven aan lokale kinderen, meewerkt aan milieuprojecten of jezelf ontwikkeld op medische gebied, wij hebben een programma dat bij jouw interesses en vaardigheden past.

Hoe het werkt

Deelnemen aan ons vrijwilligersprogramma in Sri Lanka is eenvoudig. Na het selecteren van het programma dat het beste bij je past, word je ondersteund door ons ervaren team, dat zorgt voor accommodatie, maaltijden en lokale begeleiding. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen, nieuwe vrienden te maken en een blijvende impact te hebben op de lokale gemeenschap.

Neem contact met ons op

Ben je klaar om deel te nemen aan ons vrijwilligersprogramma in Sri Lanka? Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om je aan te melden. Samen kunnen we een positieve impact hebben en onvergetelijke ervaringen creëren!

Sri Lanka

Video

 • Damian vrijwilliger in Sri Lanka voetbal project
  Damian

  Vrijwilligerswerk is voor mij het delen van ervaringen. Hoe meer energie je erin stopt, hoe meer voldoening je er ook uit kan halen.

 • Marlous Aardenburg vrijwilliger Sri Lanka leuke foto
  Marlous

  Echt een geweldige ervaring en een top tijd gehad!

 • Kristel En Zoe In Sri Lanka foto van hun
  Kristel en Zoé

  Hoe dan ook smaakt dit avontuur naar meer en hopen we in de toekomst nog met vrijwillig wereldwijd te kunnen reizen.

 • Imke in het mooie Sri Lanka mooie foto
  Imke

  Ik heb het zo naar mijn zin gehad! Ik zou vrijwilligerswerk echt aan iedereen aanraden!

Waarom Sri Lanka
#Avontuur
#Veelzijdig
#Cultuur
#Natuur
#ImpactSriLanka
#MaakVerschil

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page