Maak een afspraak

Een vrijblijvend (online) gesprek is de eerste stap om Vrijwillig Wereldwijd beter te leren kennen. Je zit na het gesprek nergens aan vast en het is helemaal gratis.

Wij begrijpen dat je misschien nog vragen hebt, zoals: hoe moet ik dit organiseren? Er zijn zoveel aanbieders, waarom zou ik met jullie meegaan? Is het veilig? Ben ik alleen? Zit ik wel met leeftijdsgenoten? Welk project past het best bij mij?

Wij gaan je helpen! Tijdens dit gesprek gaan we al jouw vragen beantwoorden en kunnen we alle mogelijkheden en wensen bespreken. Na het gesprek weet je precies welk project en welk land het beste bij jou past! Zelfs als je niet via ons gaat is het een waardevol gesprek omdat het je zeker inzichten gaat geven. Je bent meer dan welkom.

Dus maak een afspraak via onze online agenda. Een gesprek kan plaatsvinden via een videogesprek (Google Meet), telefonisch, of natuurlijk face-to-face. Voor een afspraak face-to-face is het handig om een WhatsApp-bericht te sturen, zodat we samen een geschikt moment kunnen vinden.

Whatsapp

Natuurlijk is het ook mogelijk om gewoon even te bellen als je een aantal korte vragen hebt. Hiervoor hoef je geen afspraak online in te plannen. Stuur ons een bericht via WhatsApp met je vragen of laat ons weten dat je graag even wilt bellen.

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page