Jorren wildlife project Java

Waarom wilde je graag vrijwilligerswerk doen?

Ik ben vrijwilligers werk gaan doen omdat ik na het behalen van mijn havo diploma een tussenjaartje wilde gaan houden. Ik houd van reizen en het helpen van mens en dier, en omdat ik niet het hele jaar bij mijn bijbaantje wilde gaan werken besloot ik vrijwilligers werk te gaan doen.

Vrijwilligerswerk Java groep wildlife

 • Wat heb je allemaal geleerd?
  Ik heb geleerd dat hoe wij leven hier niet zo van zelfsprekend is. De mensen die ik daar in het dorp zag elke dag hadden niet veel geld te besteden maar toch waren ze elke dag blij en was iedereen gelukkig. Hier in Nederland is bijna iedereen chagrijnig als het even tegen zit.
 • Wat heeft vrijwilligerswerk met of voor jou gedaan?
  Vrijwillig wereldwijd heeft mij veel informatie gegeven over dit project. Wat ik kon gaan doen en wat ik kon verwachten. Vrijwillig wereld wijd was een tussenpersoon die het contact tussen mensen in Indonesië en mij goed liep laten verlopen en dat ik vanuit daar ook de benodigde papieren kreeg.
 • Wat had je graag anders gezien?
  Ik denk niet dat ik iets graag anders had willen zien. Ik moest dan wel douchen met een bak en een emmertje maar anders was ik wel naar een duur hotel gegaan. Het is goed om even niet alle moderne middelen om je heen te hebben.
Vrijwillig Wereldwijd heeft een breed aanbod aan projecten en zal je erg goed begeleiden voor en tijdens jou verblijf in het buitenland voor een zeer goede prijs!
 • Wat is de meest bizarre gebeurtenis geweest in je tijd als vrijwilliger?
  Misschien niet heel bizar maar ik vond het wel bijzonder, dat de keepers waarmee ik werkte altijd super aardig voor me geweest zijn. Ik werd vaak thuis uitgenodigd en kreeg dan van alles te eten. Ook ging ik vaak voetballen met konceleng in andere dorpen en kreeg dan voetbalschoenen van hem te leen.  Ik heb zelfs om half  3 ’s nachts bij iemand thuis een champions leauge wedstrijd mogen kijken. Dat iedereen zo open was had ik niet verwacht.
 • Tips voor nieuwe vrijwilligers!
  Mijn tip voor nieuwe vrijwilligers is: Koop vooral een ticket naar Indonesië en ga met Vrijwillig Wereldwijd want het is echt een super ervaring die je nooit meer zult vergeten en je hebt gegarandeerd een top tijd!
 • Welke rol speelde Vrijwillig Wereldwijd om jou stage/ werkvakantie mogelijk te maken?
  Een goede tussenpersoon zodat al het contact tussen mij en het project goed verliep en dat ik mijn documenten kreeg. Het was ook fijn dat ik tijdens mijn verblijf in Indonesië e-mails kreeg van Vrijwillig Wereldwijd of alles naar wens was in Indonesië en hoe het met me ging.

Vrijwilligerswerk met wilde dieren Java

Geef in één zin aan waarom men voor Vrijwillig Wereldwijd zou moeten kiezen!

Vrijwillig Wereldwijd heeft een breed aanbod aan projecten en zal je erg goed begeleiden voor en tijdens jou verblijf in het buitenland voor een zeer goede prijs!

 

~ Jorren ~                                                           

Leeftijd: 20 ( destijds 19 )

Opleiding/ Werk:  Fontys Leraren opleiding Aardrijkskunde  

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page