Pinguin project zuid Afrika

 • Pinguin project Zuid Afrika foto
 • Pinguin project zuid Afrika mooie foto
 • Pinguin project zuid Afrika groep

Kort overzicht

Zuid Afrika
Engels
vanaf 6 weken
18+
Guesthouse
Flexibele startdatum
Geschikt als stage
Ophaalservice
242,00 per week (gebaseerd op 5-weeks gemiddelde)

Over dit project

Wil je iets betekenen voor bedreigde diersoorten? Kom dit geweldige Pinguïn opvangcentrum in Zuid Afrika ondersteunen. Dit project focust zich vooral op pinguïn maar ook andere zee volgels. Je vindt hier de zwartvoetpinguïn. Het is de enige pinguïn die broedt in  Afrika de soort komt enkel voor langs de Zuid Afrikaanse en Namibische kust.

De aantallen zijn de afgelopen jaren drastisch gedaald. Hierdoor beschouwt de IUCN de soort als bedreigd. De belangrijkste reden is waarschijnlijk overbevissing van zijn belangrijkste prooidieren. Ook olievlekken zijn een probleem voor deze mooie vogels.

Pinguïn project Zuid Afrika

Werkzaamheden

Dit project heeft een bezoekerscentrum voor meer bewustwording. Hier kun je helpen met rondleidingen. Daarnaast heeft het project natuurlijk een opvang voor Pinguïns en andere zeevogels. Je ondersteund hier met alle werkzaamheden die hier bij komen kijken. Denk aan het schoonmaken van de verblijven, het voorbereiden van de maaltijden en het voeren en verzorgen van de pinguïns. Ook heeft het project een intensive care voor de zieke vogels die net binnenkomen. Ook hier kun je ondersteunen.

Voorbeeld van een werkdag

Je begint de dag met een kleine meeting om 08:00 uur en vervolgens help je dus mee met de verschillende taken. De eerste weken moet je nog erg veel leren maar na een paar weken kun je echt al heel veel doen en weet je al heel veel over deze fascinerende vogels.

 • Kim vrijwilliger in Zuid Afrika aan het werk
  Kim vrijwilliger in Zuid Afrika

  Bedankt voor alles want zonder jullie was het niet gelukt!

 • Seppe vrijwilliger in Zuid Afrika profiel foto
  Seppe vrijwilliger in Zuid Afrika

  Ik heb in Ecuador, Peru en Zuid-Afrika gewerkt en alleen maar positieve ervaringen en belevingen gehad. Zowel de projecten, de gastgezinnen, het vrijwilligershuis, alles was top!

 • Ik ben Vrijwillig Wereldwijd erg dankbaar voor de fantastische ervaring en de kansen die ik heb gekregen!

Some keywords
#Avontuur
#NieuweCultuur
#IetsTerugDoen
#MaakVriendenVoorHetLeven
#ImpactZuidAfrika
#Pinguïn project
#Wildlife

Extra informatie

Locatie van het project

Ervaringen

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page