Manou vrijwilliger Sumatra combinatie project

3 weken brachten Cara en ik door in het vissersdorpje op Sumatra. We leerden iedereen van het project kennen, deze mensen zorgden er elke dag weer voor dat we niks te kort kwamen en het naar onze zin hadden. Dit met uitstapjes om wat meer van Sumatra te zien, elke avond live muziek en lekker eten.

Mooie foto's Sumatra vrijwilligerswerk

Elke ochtend reden we om 8u30 op een brommer naar de primery school om Engelse les te geven aan de kinderen van het dorp. Hier werden we elke dag weer hartelijk en vol enthousiasme ontvangen. Wij leerden de kinderen elke dag iets meer Engelse woordjes en zelf deden we onze uiterste best om ook van de kinderen wat Bahasa te leren. In de namiddag trokken we met de vrijwilligers naar het kids center. Ook hier leerden de kinderen van ons en omgekeerd, maar dit op een speelsere manier.

Schildpadden project Sumatra

Elke dag kwamen de kinderen hier naartoe wanneer ze er zin in hadden. Het enthousiasme en de dankbaarheid verwarmde mijn hart elke dag weer. We speelden spelletjes, dansten samen, gingen samen zwemmen... We hielpen mee schilderen aan een lokaal dat werd gezet om een plaats te creëren waar de kinderen de kans hebben om bij te leren en kwaliteiten te ontdekken en ontwikkelen. Dit lokaal is het eerste van hopelijk een schooltje dat kan uitgebouwd worden.

We hebben zoveel pure kinderen ontmoet die zoveel meer kansen verdienen, hopelijk hebben wij hier ons steentje in kunnen bijdragen en zullen velen dit na ons ook nog doen. Wát een ervaring...

Lesgeven Sumatra vrijwilligers Project

Beschrijf kort waarom vrijwilligers met Vrijwillig Wereldwijd op reis zouden moeten gaan;

Een geweldige ervaring die je blik op de wereld wat verruimd. Je leert een hele nieuwe cultuur en veel mensen kennen. Terwijl help je om de blik van de locals ook wat te verruimen. We werden hartelijk ontvangen en alles wat in orde wanneer we toekwamen.

~ Groetjes Manoe ~

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page