Community & cultuur project Vietnam

 • Community & Cultuur project Vietnam eten snijden
 • Community & Cultuur project Vietnam kampvuur
 • Community & Cultuur project Vietnam op de markt
 • Community & Cultuur project Vietnam eten uitdelen
 • Community & Cultuur project Vietnam kruiden snijden
 • Community & Cultuur project Vietnam op de scooter
 • Community & Cultuur project Vietnam eten klaar maken

Kort overzicht

Vietnam
Engels
vanaf 1 week
17+
Gastgezin, Vrijwilligershuis
Inbegrepen
Flexibele aankomst
Geschikt als stage
Ophaalservice
205,00 per week (gebaseerd op 5-weeks gemiddelde)

Over dit project

Dit community project is opgezet om de lokale bevolking te ondersteunen. En geeft jou als vrijwilliger de unieke mogelijkheid om echt een indruk te krijgen van de Vietnamese cultuur. Je ondersteund in de regio Thot Not in het noorden van de stad Can Tho en nabij de grens met Cambodja. Het mooie van dit project is dat het heel veelzijdig is. Je kunt bijvoorbeeld helpen met het voedsel uitdelen in het plaatselijke ziekenhuis, je kunt ondersteunen met het geven van Engelse les, je kunt helpen op het land of  met het maken van bruggen en wegen.  En ben je ergens goed in dan is het natuurlijk heel leuk omdat mee te geven aan de mensen daar. Denk bijvoorbeeld aan muziek, sport, kunst, dans enz. Je kunt de community helpen waar nodig en op die manier word je echt onderdeel van de gemeenschap. Zo leer je Vietnam kennen op een manier die je als toerist niet snel ziet.

Als je vrij bent heb je tijd om rond te wandelen of te fietsen en te genieten van een schilderachtig landschap van rijstvelden en  boomgaarden en vele plaatsen zoals de drijvende markt van Cai Rang (de grootste drijvende markt in Mekong Delta),  de Gian Gua-tempel of het Con Son-eiland in Can Tho.

Dit project wil zo een brug zijn die de vrijwilligers en lokale mensen verbindt. Als je je in deze prachtige landelijke omgeving bevind met het vredige uitzicht en de frisse lucht met alle goede faciliteiten, zoals de vriendelijke lokale mensen en het heerlijk eten zijn wij ervan overtuigt dat je een onvergetelijke ervaring zult hebben in Zuid-Vietnam.

Vrijwilligerswerk in Vietnam community project

Werkzaamheden

De werkzaamheden lopen heel erg uiteen en je kunt ondersteunen waar je je het beste op je plek voelt. Denk bijvoorbeeld aan de volgende werkzaamheden.

 • Het geven van Engelse les
 • Helpen eten uitdelen in het ziekenhuis
 • Spelletjes spelen in bejaardentehuis
 • ondersteunen bij reparaties aan wegen, bruggen of huizen
 • Helpen op de rijstvelden.
 • En natuurlijk is eigen inbreng ook heel erg welkom.

Voorbeeld van een werkdag

Omdat dit project zo gevarieerd is en iedere vrijwilliger een eigen invulling kan geven aan het project is het lastig om een voorbeeld van een werkdag te beschrijven. Je ondersteund van maandag to vrijdag en mocht je willen ook op zaterdag van ongeveer 08:00 t/m 11:30 en van 13:30 t/m 17:00 uur.

 • Irene vrijwilliger Thailand kind op rug
  Irene

  Ik ben 6 maanden solo gaan reizen door Zuid-Oost Azië. Omdat ik het best spannend vond om alleen te gaan besloot ik dat ik eerst 2 maanden vrijwilligerswerk wilde gaan doen.

Some keywords
#Avontuur
#NieuweCultuur
#IetsTerugDoen
#MaakVriendenVoorHetLeven
#Onderwijs
#Natuur
#Community
#ImpactVietnam

Extra informatie

Locatie van het project

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page