Kim Sie vrijwillig Malang Java Indonesie

Het project gelooft dat kinderen het beste af zijn bij hun eigen familie. De armere gezinnen hebben geen geld voor de kleuterschool en daarom worden de kinderen vaak ingezet als bedelaars. Daarnaast worden kinderen niet aangenomen op de basisschool als ze niet kunnen lezen/schrijven.

Dit project zet zich daarom in voor deze kids, dmv verschillende dagopvang locaties. Ik hielp 4 dagen per week op de 'kleuterschool' met Engelse les, persoonlijke verzorging/hygiene en vooral leren samen te spelen en lol te hebben. Daarnaast schreef ik een marketingstrategie voor de stichting, iets wat hard nodig was. De tijd met de kids was geweldig en goud waard.

Vrijwillig Kim Sie aan het werk Java Malang

Om iets extra's te kunnen doen heb ik wat geld bij mijn familie ingezameld en daarvan pakketjes gemaakt voor alle 70 kinderen. Daarin zat een tandenborstel, tandpasta, shampoo, zeep en een kleinigheidje voor de kids. Ze waren hier zo blij mee en hun dankbaarheid zal ik nooit vergeten.

De lokale vrijwilligers hebben mij enorm geholpen. Niet alleen met de pakketjes maar ook met het aarden daar. Samen naar tempels, lunchen, koken en zelfs bij hen thuis eten en slapen. Geweldige mensen met een hart van goud. Ik wil er zeker weten nog eens naar toe en we houden zeker contact met elkaar.

Vrijwilligerswerk Malang Java

Beschrijf kort waarom vrijwilligers met Vrijwillig Wereldwijd op reis zouden moeten gaan

Tot je aankomst is alles goed geregeld en het is fijn om met Nederlanders contact te hebben als je daar een probleem hebt. Vrijwillig wereldwijd reageert snel en lost problemen ook snel op.

~ Kim Sie ~

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page