Judith doet vrijwilligerswerk in Nepal

Stap in een wereld van avontuur en betekenis als vrijwilliger in het adembenemende Nepal, gebaseerd op mijn eigen onvergetelijke ervaringen!

Bij aankomst word je begroet door de warmte en gastvrijheid van Kamal en zijn familie, waar humor en respect hand in hand gaan. Ik verbleef in hun gastgezin, waar elke maaltijd een feest van smaken was, vooral de heerlijke Dhal Bat die ik nu nog steeds mis.

Vrijwilliger Judith in Nepal wat een mooi land

Als vrijwilliger kreeg ik de kans om Engelse les te geven aan kinderen op de basisschool. Hun vrolijkheid en leergierigheid waren aanstekelijk, en ik voelde me vereerd om deel uit te maken van hun educatieve reis. Spelletjes en groepswerk waren nieuw voor hen, maar ze omarmden het met enthousiasme.

Judith vrijwilliger aan het werk in de community van Nepal

Een hoogtepunt was ons Women Empowerment-project, dat begon met een feestelijke viering op Internationale Vrouwendag. Meer dan 200 kleurrijke vrouwen kwamen samen om te praten, te eten en te zingen. We gaven Engelse lessen, bespraken empowerment en ondersteunden de vrouwen bij het nastreven van economische onafhankelijkheid. Het was inspirerend om te zien hoe ze hun krachten bundelden en projecten opzetten, zoals naai-ateliers en kookworkshops, om hun gemeenschap te versterken.

twee vrijwilligers aan het werk in Nepal

Als vrijwilliger leefde ik in harmonie met de natuur en de lokale bevolking, omringd door de rust en spiritualiteit van het Boeddhisme en HindoeĆÆsme. Elke dag werd ik begroet door de majestueuze Himalaya en de melodieĆ«n van de vogels.

Nepal ik zou gelijk weer terug gaan

Het project vraagt om continuĆÆteit en ik hoop dat dit ook echt gaat lukken .
Vrijwilligerswerk in Nepal is een onvergetelijk avontuur en het geeft je tegelijkertijd ook de mogelijkheid om de schoonheid van Nepal, van de schilderachtige dorpen tot de historische steden Bhaktapur en Kathmandu te ontdekken.

Word vandaag nog vrijwilliger en laat je hart veroveren door de magie van Nepal zoals mijn hart ook is veroverd šŸ‡³šŸ‡µ

~ Judith, Namaste ~

Welkom op onze website! Mocht je iets niet kunnen vinden of wil je ons iets vragen stuur dan even een berichtje via WhatsApp. We helpen je gelijk verder!

Chat met ons via WhatsApp
Close and go back to page